ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΙΟΥ ΣΟΥ

______________________________________________________________________________________________________________

Παράγγειλε τη θήκη του μαχαιριού σου!!!

Μια υπηρεσία του GUN & KNIFE Classics είναι και η δυνατότητα που παρέχει στους πελάτες του να παραγγείλουν για οποιοδήποτε μαχαίρι τους μία δερμάτινη χειροποίητη θήκη. Συχνά μια καλοσχεδιασμένη και ποιοτική θήκη απογειώνει την συνολική αισθητική εικόνα ενός μαχαιριού, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει σημαντικά τη χρηστικότητά του, δημιουργώντας τις συνθήκες καλύτερης συγκράτησης στη ζώνη, ασφαλέστερης μεταφοράς, ή σωστότερου και ασφαλέστερου «τραβήγματός» του.
1η διευκρίνηση: Ο χρόνος κατασκευής μίας θήκης κυμαίνεται από 15 ως 30 ημέρες, αναλόγως των κατασκευαστικών απαιτήσεων της θήκης και του φόρτου εργασίας των συνεργατών μας.
2η διευκρίνηση: Για την σωστή κατασκευή της θήκης είναι απαραίτητο να μας παραδοθεί, το ίδιο το μαχαίρι για το οποίο προορίζεται η θήκη και όχι απλά οι διαστάσεις του μαχαιριού. Η σωστή θήκη «χτίζεται» πάνω στο μαχαίρι. Το μαχαίρι θα επιστραφεί στον κάτοχό του μαζί με τη θήκη, όταν ολοκληρωθεί η κατασκευή της.
3η διευκρίνηση: Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει τη θήκη του μαχαιριού του δηλώνοντάς μας επακριβώς το σχέδιο που θέλει να ακολουθήσουμε. Είναι ωστόσο εδώ και χρόνια παρατηρημένο ότι ένα σημαντικό μέρος της φήμης που έχουν οι θήκες που κατασκευάζουμε, έχουν να κάνουν με τη φαντασία, την υψηλή αισθητική και κυρίως την ευρηματικότητα των συνεργατών μας στο να ταιριάξει απόλυτα η θήκη με την αισθητική του μαχαιριού. Γι’ αυτό και προτείνουμε, παραμένοντας ανοιχτοί σε κάθε άλλη εκδοχή, να διευκρινίζει ο πελάτης τις βασικές προτημήσεις του (π.χ. δέρμα χρώματος καφέ, με χάραξη τύπου basket wave κλπ), αλλά να αφήνει τις λεπτομέρειες της θήκης στην επιλογή των συνεργατών μας.
4η διευκρίνηση: Το κόστος κατασκευής κάθε θήκης μαχαιριού, για μικρού και μεσαίου μεγέθους μαχαίρια, είναι 50€, ενώ για μαχαίρια μεγέθους Bowie ή για άλλα μεγάλα μαχαίρια κυμαίνεται από 60€ ως 70€.
5η διευκρίνηση: ΔΕΝ αναλαμβάνουμε την κατασκευή θήκης μαχαιριού με συνθετικά υλικά (μόνο με δέρμα).

Δημοσιεύθηκε στην Σχεδίασε το μαχαίρι σου, Σχεδίασε το μαχαίρι σου. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.