ΝΕΑΡΟΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ KUDU

______________________________________________________________________________________________________________

Νεαρός τραγέλαφος (Αντιλόπη Kudu)

Εξαίρετο τρόπαιο νοτιοαφρικάνικης αντιλόπης Kudu, νόμιμα θηρευμένης, από γνωστό Έλληνα κυνηγό τριχωτών θηραμάτων. Η ταρίχευση του συγκεκριμένου ζώου έχει γίνει στον καλύτερο ταριχευτή της Νοτίου Αφρικής, με απίστευτης ακρίβειας πολυεστερικό υπόστρωμα και εξαίρετη κατεργασία στο δέρμα. Πρόκειται για μία από τις ομορφότερες αφρικάνικες αντιλόπες, σημείο αναφοράς των κυνηγών της Μαύρης Ηπείρου, που κυριολεκτικά μάγεψε τον γνωστό συγγραφέα Χεμινγουέι και συχνά απέδιδε τη μακρόχρονη κυνηγετική παραμονή του στην Αφρική, στην αγάπη του για το συγκεκριμένο θήραμα. Κατά την ταρίχευση διατηρήθηκαν πλήρως οι αρχικές διαστάσεις του τροπαίου και τοποθετήθηκαν μάτια σε ευθεία απομίμηση των πραγματικών.
Το ύψος του τροπαίου από το άκρο του κέρατο μέχρι το χαμηλότερο σημείο του λαιμού είναι 142 εκατοστά. Το παρόν διατίθεται για διακόσμηση κυνηγετικού χώρου ή για ιδιωτική συλλογή.
Λεπτομέρειες του εκθέματος μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες της Αναλυτικής Παρουσίασης που συνοδεύει την παρούσα καταχώρηση.

Τιμή εκθέματος: 1600 ευρώ

Δημοσιεύθηκε στην Θηλαστικά, Ταριχευμένα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.