ΕΠΤΑ ΧΑΡΤΙΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ cal.16 κωδ.72

______________________________________________________________________________________________________________

Επτά χάρτινα φυσίγγια cal.16 κωδ.72

Επτά σπάνια χάρτινα φυσίγγια με κοινό γνώρισμά τους το άκρως παραδοσιακό διαμέτρημα 16. Και τα επτά βρίσκονται γεμισμένα σε χάρτινους κάλυκες, τα έξι εξ’ αυτών με την αρχική αυθεντική γόμωση του κατασκευαστή τους και το ένα (το JK6), ξαναγεμισμένο από άγνωστο ιδιογομωτή.
Η περιγραφή τους γίνεται με τη σειρά της φωτογραφίας, από αριστερά προς τα δεξιά.
1. Χάρτινο μαύρο, σε ιταλικό κάλυκα Snia, με τυπωμένο το λογότυπο της πυρίτιδας Κ2, με παραδοσιακό ρελιαστό κλείσιμο και γεμισμένο με σκάγια Νο3.
2. Χάρτινο μπεζ, σε ουγγρικό κάλυκα, ατύπωτο, με παραδοσιακό ρελιαστό κλείσιμο και γεμισμένο με σκάγια Νο10.
3. Χάρτινο κόκκινο, σε κάλυκα της πρώην Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, μάρκας Krusik, με τυπωμένο το λογότυπο Standard, με παραδοσιακό ρελιαστό κλείσιμο και γεμισμένο με σεβροτίνες των 6,2 χιλιοστών.
4. Χάρτινο μπεζ, σε κάλυκα άγνωστης προέλευσης, τυπωμένο με το λογότυπο Rex, με παραδοσιακό ρελιαστό κλείσιμο και γεμισμένο με σκάγια Νο4.
5. Χάρτινο κόκκινο, σε ανώνυμο γαλλικό κάλυκα, με τις χαρακτηριστικές οριζόντιες γραμμές που υποδηλώνουν «κάλυκα δεύτερης διαλογής», με παραδοσιακό ρελιαστό κλείσιμο και γεμισμένο με σκάγια Νο5.
6. Χάρτινο μαύρο, σε γερμανικό κάλυκα RWS, τυπωμένο με το λογότυπο της πυρίτιδας JK6, με παραδοσιακό ρελιαστό κλείσιμο και ξαναγεμισμένο με σκάγια Νο7.
7. Χάρτινο κόκκινο, σε κάλυκα ΠΥΡΚΑΛ (ΕΠΚ), τυπωμένο με το λογότυπο της πυρίτιδας Ideal, με παραδοσιακό ρελιαστό κλείσιμο και εργοστασιακά γεμισμένο με σκάγια Νο4
.

Τιμή σετ: 25 ευρώ ΕΠΩΛΗΘΗ

Δημοσιεύθηκε στην >Συλλεκτικά Αντικείμενα, Συλλεκτικά Φυσίγγια. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.