ΕΝΗΛΙΚΟΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ KUDU

______________________________________________________________________________________________________________

Ενήλικος τραγέλαφος (Αντιλόπη Kudu)

Εξαίρετο τρόπαιο νοτιοαφρικάνικης αντιλόπης Kudu, νόμιμα θηρευμένης, από γνωστό Έλληνα κυνηγό τριχωτών θηραμάτων, που αντικατέστησε το συγκεκριμένο τρόπαιο, όταν θήρευσε άλλο, μεγαλύτερο. Η ταρίχευση του συγκεκριμένου ζώου έχει γίνει στον καλύτερο ταριχευτή της Νοτίου Αφρικής, με απίστευτης ακρίβειας πολυεστερικό υπόστρωμα και εξαίρετη κατεργασία στο δέρμα. Πρόκειται για μία από τις ομορφότερες αφρικάνικες αντιλόπες, σημείο αναφοράς των κυνηγών της Μαύρης Ηπείρου, που κυριολεκτικά μάγεψε τον γνωστό συγγραφέα Χεμινγουέι και συχνά απέδιδε τη μακρόχρονη κυνηγετική παραμονή του στην Αφρική, στην αγάπη του για το συγκεκριμένο θήραμα. Κατά την ταρίχευση διατηρήθηκαν πλήρως οι αρχικές διαστάσεις του τροπαίου και τοποθετήθηκαν μάτια σε ευθεία απομίμηση των πραγματικών.
Το ύψος του τροπαίου από το άκρο του κέρατο μέχρι το χαμηλότερο σημείο του λαιμού είναι 160 εκατοστά. Το παρόν διατίθεται για διακόσμηση κυνηγετικού χώρου ή για ιδιωτική συλλογή.
Λεπτομέρειες του εκθέματος μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες της Αναλυτικής Παρουσίασης που συνοδεύει την παρούσα καταχώρηση.

Τιμή εκθέματος: 1800 ευρώ

This entry was posted in Θηλαστικά, Ταριχευμένα. Bookmark the permalink.