ΖΕΥΓΟΣ ΚΟΛΧΙΚΩΝ ΦΑΣΙΑΝΩΝ

______________________________________________________________________________________________________________

Ζεύγος Κολχικών φασιανών (Phasianus Colchicus)

Εκπληκτικής ποιότητας ταρίχευση ζεύγους κολχικών φασιανών (Phasianus Colchicus), νόμιμα θηρευμένου σε συγκεκριμένη περιοχή της Βουλγαρίας (πρόκειται για σπάνια περίπτωση αυθεντικών Κολχικών φασιανών, μη προερχόμενων από εκτροφή και απελευθέρωση, πράγμα που διαπιστώνεται εύκολα από την πλήρη απουσία του χαρακτηριστικού λευκού «κολιέ» στο λαιμό του αρσενικού). Κατά την ταρίχευση, διατηρήθηκαν πλήρως οι αρχικές διαστάσεις των πτηνών, τοποθετήθηκαν μάτια σε ευθεία απομίμηση της πραγματικής απόχρωσης και αποδόθηκε η πλέον δυνατή φυσική στάση, με λιτό αλλά απόλυτα συμβατό με τον βιότοπο των πτηνών διάσκομο στη βάση. Το παρόν διατίθεται για διακόσμηση κυνηγετικού χώρου, ιδιωτική συλλογή ή ως μουσειακό έκθεμα για μουσεία Φυσικής Ιστορίας.
Προαιρετικά διατίθεται με παραλληλεπίπεδη γυάλα διαστάσεων 49,5x89x43 εκατοστών (ύψοςxπλάτοςxβάθος), από γυαλί πάχους 5 χιλιοστών, με ξύλινη βάση διαστάσεων 91,5×45 εκατοστών περίπου, που συνοδεύεται από ορειχάλκινη πλακέτα με την λατινική ονομασία των πτηνών, σε τριγωνικής διατομής ξύλινη βάση.
Λεπτομέρειες του εκθέματος μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες της Αναλυτικής Παρουσίασης που συνοδεύει την παρούσα καταχώρηση.

Τιμή εκθέματος (χωρίς γυάλα): 600 ευρώ
Τιμή γυάλας: 200 ευρώ

This entry was posted in Πτηνά, Ταριχευμένα. Bookmark the permalink.