ΣΕΤ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΚΟΝΤΑΚΙΟΥ

______________________________________________________________________________________________________________

Σετ ανακαίνισης κοντακιού

Σετ για ανακαίνιση κοντακιού και ξυστού (πάπιας) με παραδοσιακή στιλπνή βαφή λινελαίου. Το σετ περιλαμβάνει την καλύτερη δυνατή ποιότητα λινελαίου για φινίρισμα ξύλου καρυδιάς, καθώς και όλα τα παρελκόμενα για την κατεργασία των ξύλινων μερών του όπλου. Όλα τα νούμερα χαρτιών λείανσης (γυαλόχαρτων) που απαιτούνται, διαβρωτικό για την αφαίρεση του παλιού φινιρίσματος, λινέλαιο, φυσικά κεχρωσμένα λινέλαια για αλλαγή χρώματος σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη, υλικό για την τελική στίλβωση, ατσαλόμαλλο (του τύπου ακριβώς που ενδείκνυται για τη συγκεκριμένη χρήση), μέχρι και όλα τα πανιά για τα τελικά στάδια της στίλβωσης.
Ο κάτοχος του σετ μπορεί να βρει μέσα στη συσκευασία του ξύλινου κουτιού το site του κατασκευαστή, προκειμένου να εντοπίσει πάνω από 20 διαφορετικές “mini ταινίες” που παρουσιάζουν επακριβώς τη σωστή διαδικασία της εφαρμογής στιλπνής βαφής λινελαίου.
Μετά από προσπάθειες πολλών μηνών, η θεωρητική γνώση των ιδιοτήτων και των διαφορετικών τύπων του λινέλαιου, “παντρεύτηκε” με την εμπειρία εφαρμογής του στα ξύλινα μέρη των όπλων και προσφέρεται ένα πλήρες σετ σε ποιότητα και τιμή έκπληξη, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Τιμή σετ: 65 ευρώ

Δημοσιεύθηκε στην >Τάκοι καρυδιάς & Λινέλαια. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.