ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΟΥ

______________________________________________________________________________________________________________

Σχεδίασε το μαχαίρι σου!!!

Μια νέα υπηρεσία του GUN & KNIFE Classics είναι η δυνατότητα που παρέχει στους πελάτες του να σχεδιάσουν, να παραγγείλουν και να αποκτήσουν το μαχαίρι των ονείρων τους. ‘Ενα μαχαίρι ξεχωριστό, απόλυτα μοναδικό, που θα αντικατοπτρίζει την αισθητική, τις ανάγκες και τις πιθανές ιδιαιτερότητες του ιδιοκτήτη του. Πώς γίνεται αυτό; Με τρία απλά βήματα. Ο πελάτης σχεδιάζει (κατά προτίμηση στις φυσικές του διαστάσεις) το μαχαίρι που επιθυμεί. Παραγγέλνει και αγοράζει, διαλέγοντας από το site μας, τα υλικά που θα συνθέσουν το μαχαίρι (λάμα και υλικά λαβής). Τέλος μας αναθέτει την κατασκευή του μαχαιριού και τον ενημερώνουμε για τον χρόνο παράδοσης.
1η διευκρίνηση: Ο χρόνος κατασκευής του μαχαιριού κυμαίνεται συνήθως από 10 ως 15 εβδομάδες, αναλόγως των κατασκευαστικών απαιτήσεων του μαχαιριού και του φόρτου εργασίας των συνεργατών μας.
2η διευκρίνηση: Το κόστος κατασκευής του μαχαιριού (χωρίς να περιλαμβάνει τις πρώτες ύλες που θα έχουν ήδη αγοραστεί) κυμαίνεται από 70€ ως 100€ συν ΦΠΑ για μαχαίρια μικρού και μεσαίου μεγέθους, ενώ για πολύ μεγαλύτερα μαχαίρια (π.χ. κλασικά Bowie) η τιμή προκύπτει κατά περίσταση.
3η διευκρίνηση: Η κατασκευή του μαχαιριού και η χρέωσή της ΔΕΝ περιλαμβάνουν την κατασκευή θήκης για το μαχαίρι, που αποτελεί ξεχωριστή εργασία, λεπτομέρειες της οποίας μπορείτε να δείτε στην αμέσως επόμενη καταχώρηση.
4η διευκρίνηση: ΔΕΝ αναλαμβάνουμε την κατασκευή μαχαιριών με υλικά λαβής του πελάτη, όσο ποιοτικά και αν είναι αυτά και όσες εγγυήσεις και αν μας παρέχει για τη σωστή ξήρανση ή σταθεροποίηση των ξύλων ή για την κατάσταση οποιουδήποτε άλλου υλικού.

Εάν θέλετε να δείτε δείγμα πρώτων υλών και τον συνδυασμό τους σε μαχαίρια που μας παραγγέλθηκαν, πατήστε στο «δείτε Αναλυτική παρουσίαση και φωτογραφίες».

Δημοσιεύθηκε στην Σχεδίασε το μαχαίρι σου, Σχεδίασε το μαχαίρι σου. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.